این ادویه طب سنتی به طور مرتب در غذاهای هندی، بنگلادشی و پاکستانی مورد استفاده قرار می گیرد. دانه های گشنیز زمانی برداشت می شوند که قهوه ای رنگ شده باشند. این دانه ها حاوی انواع آنتی اکسیدان ها، چربی های سالم و مواد معدنی مختلفی مثل مس، پتاسیم، روی، کلسیم و منیزیم هستند. علاوه بر این این دانه ها غنی از ویتامین C هستند که باعث افزایش ایمنی بدن می شود.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرجع تخصصی کشاورزی و زراعت ایران و جهان Ashley نشخوارگاه ذهنم :) عنوانش را فروختم... امیرمهدی رمضانی تصنیف بهاران موسسه حقوقی و بین المللی سام معرفی اینورتر های شرکت توزیع ابزار آروا ویستا سازه